Bouwen aan de wereld van morgen

Vacatures

Goed om te zien dat jij graag bij ons wilt komen werken. Wil je weten of er een geschikte vacature voor je is? Ga dan naar onderstaande link.

Vind hier jouw vacature

Werken bij CBO Meilân

Werken bij CBO Meilân is werken voor een fijne werkgever en een goede werkomgeving!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij CBO Meilân

Wij zijn CBO Meilân en we hebben 12 Christelijke basisscholen en 2 samenlevingsscholen in de gemeente Heerenveen en de gemeente De Fryske Marren. Samen werken we met ongeveer 300 medewerkers aan bijzonder goed onderwijs, waarbij continue aandacht is voor kwaliteit van samen leren en samen leven. Vooral door samendoen, samenwerken, saamhorigheid, solidariteit en het vormen we een eenheid.  15 scholen met een bestuurskantoor maakt dat onze vacatures erg divers zijn. Zo vind je hier vacatures voor Leerkracht, maar ook voor Onderwijsassistent, Lerarenondersteuner, Administratief Medewerker en wat dacht je van Intern Begeleider of Onderhoudsmedewerker. Heb jij altijd al in het onderwijs en/of voor CBO Meilân willen werken houd dan vooral de website ja-jij in de gaten. Wie weet hebben we een geweldige match!

Vacatures via ja-jij website

Onze vacatures staan niet hier maar op de website van onze ja-jij campagne. Hier vind je onze laatste vacatures met alle desbetreffende informatie over de school en de persoon die wij zoeken. Klik op onderstaande button om doorgestuurd te worden.

Vind hier jouw vacature