Uw kind in vertrouwde handen

Onze scholen

CBO Meilân heeft 13 Christelijke basisscholen en 2 samenlevingsscholen in de gemeente Heerenveen en de gemeente De Fryske Marren. Zoekt u een school voor uw kind? Dan bent u meer dan welkom om vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen bij 1 van onze scholen. Benieuwd welke school er dichtbij ligt? Klik dan op onderstaande kaart.

Vind een school bij jou in de buurt

De scholen van CBO Meilân

Bent u op zoek naar een christelijke basisschool in de gemeente Heerenveen of De Fryske Marren? Dan bent u bij CBO Meilân aan het juiste adres. Met 13 christelijke basisscholen en 2 samenlevingsscholen in de regio, is er altijd een school bij u in de buurt. Bij ons staat het kind centraal en wordt er gezorgd voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze scholen

Elke school binnen CBO Meilân heeft zijn eigen unieke karakter en identiteit.  Elke school heeft zijn eigen website waar u meer informatie kunt vinden over de betreffende school.  U vindt hier  informatie over de visie en missie, het onderwijsaanbod, de schoolgids en eventuele bijzonderheden. Kies hierboven eenvoudig de school waar uw voorkeur naar uit gaat en lees meer.

Een kennismakingsgesprek plannen

Wij begrijpen dat het kiezen van een basisschool een belangrijke en soms lastige keuze kan zijn. Daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij één van onze scholen. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken met de school en de leerkrachten.  Ook kunnen wij u tijdens dit gesprek meer vertellen over ons onderwijsaanbod en eventuele bijzonderheden. Tevens kunt u gelijk de sfeer proeven tijdens een rondleiding.

Vind de dichtstbijzijnde school

Bent u benieuwd welke school het dichtstbij u in de buurt ligt? Op deze pagina vindt u een kaart met daarop al onze scholen. Hierop kunt u eenvoudig zien welke school het dichtstbij u in de buurt ligt en u vindt hier meer informatie over deze school.

Waarom kiezen voor CBO Meilân?

Wij zijn ervan overtuigd dat ons onderwijsaanbod en onze aanpak bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind. Zo werken wij onder andere met moderne leermiddelen,  stimuleren wij kinderen om zelfstandig te leren en laten wij kinderen hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Kijk voor meer informatie hierover ook even bij Ondersteuning en Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking tussen school en ouders belangrijk en zetten wij ons in voor een veilige en gezonde leeromgeving.

Kortom, CBO Meilân biedt u en uw kind een goede basis voor de toekomst!