Dans, toneel en muziek

Atrium

Atrium richt zich op kunst, cultuur en muziek. Het is een plek om jezelf te laten zien.

Bij CBO Meilan kunnen kinderen door middel van audities te doen bij het theater of  in de band spelen. De kinderen van de verschillende scholen van CBO Meilân krijgen vijftien weken les van It Toanhûs. Ze werken toe naar een optreden en sluiten daarmee de masterclasses af.

Atrium van CBO Meilân

Kunst, Cultuur en Muziek: Dé plek waar kinderen hun talent kunnen laten zien

Atrium is een unieke locatie waar kinderen van CBO Meilân scholen hun talenten kunnen ontwikkelen.  Het Atrium biedt de kinderen een uitstekende kans om te groeien in hun muzikale of toneelambities.  Je leest hier alles wat je moet weten over deze prachtige en inspirerende leeromgeving.

Ruimte voor talent

Het Atrium biedt kinderen de mogelijkheid om auditie te doen voor de band of het theater.  Om geselecteerd te kunnen worden mogen de kinderen met talent een video-opname maken waarin ze hun vaardigheden laten zien. Aansluitend wordt er een selectie gemaakt. De kinderen die geselecteerd zijn mogen deelnemen aan het theater en de band.

Coaching vanuit It Toanhûs

De geselecteerde kinderen krijgen de kans om vijftien weken gecoacht te worden op donderdagmiddag vanuit It Toanhûs. De coaches van het Toanhûs zorgen ervoor dat de kinderen hun vaardigheden in dans, toneel en muziek verder ontwikkelen. Tijdens deze periode wordt er hard gewerkt aan een mooie voorstelling waar de kinderen hun talenten kunnen laten zien. De kinderen van Technium helpen met het bouwen van het decor, waardoor er bij het Atrium nog meer ruimte is voor talent.

De Voorstelling!

Na de vijftien weken coaching is het tijd voor de grote finale: de voorstelling. Het is geweldig om te zien hoe de kinderen trots op het podium staan en hun talenten laten zien aan ouders, vrienden en andere belangstellenden. Voor de kinderen is het een prachtige ervaring en voor de ouders is het genieten om hun kinderen te zien stralen op het podium.

Neem Contact op Over Atrium

Wil je meer informatie over Atrium en hoe jouw kind kan deelnemen aan de audities voor de band of het theater? Neem contact op met de basisschool van je kind of laat een bericht achter via het contactformulier.