Nieuwe bestuurder CBO Meilân Jaap van der Heide

De Raad van Toezicht heeft Jaap van der Heide benoemd als bestuurder van scholenkoepel CBO Meilân. Hij volgt Eric Rietkerk op die een benoeming in Drenthe heeft aanvaard.

Jaap van der Heide heeft zich in de selectieprocedure aan de Raad van Toezicht en de adviescommissie laten zien als een mensgerichte bestuurder die past bij de toekomstvisie van CBO Meilân.

Jaap van der Heide zal per 1 september starten met zijn nieuwe functie. Op dit moment is hij instellingsdirecteur bij het Nordwin College, Friesland.

De Raad van Toezicht is blij met de benoeming van Jaap van der Heide.

Voorzitter Lydeke Zandbergen: “Jaap heeft veel kennis van het onderwijs en jarenlange ervaring in verschillende leidinggevende functies. Verschillende sectoren van het onderwijs zijn bij hem bekend. Hij past bij het door CBO-Meilân gewenste profiel. Iemand, die de ingezette onderwijsontwikkelingen binnen CBO-Meilan verder kan uitbouwen en borgen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Jaap van der Heide samen met de directeuren en het stafkantoor een grote bijdrage zal leveren aan de uitbouw, verbinding en ontwikkeling van CBO Meilân.”