CBO Meilân viert winnaar van Mascotte Tekenwedstrijd 

CBO Meilân heeft met trots de winnaar van haar Mascotte Tekenwedstrijd bekendgemaakt. Norah uit klas 7b van It Haskerfjild in Joure werd uitgeroepen tot de winnares van de tekenwedstrijd. Norah’s mascotte ‘Meila’, welke nu levensecht gemaakt gaat worden, is geïnspireerd op het logo van de stichting. 

De afgelopen weken heeft CBO Meilân alle leerlingen, ruim 2400, uitgedaagd om een creatief ontwerp voor een mascotte te bedenken. Er werd volop gereageerd. Honderden tekeningen zijn binnengekomen. Norah haar creatieve ontwerp wordt het nieuwe vriendje van iedereen. Haar verrassing en vreugde waren onmiskenbaar toen haar naam werd aangekondigd als winnaar. “Toen ik het papier mee naar huis nam, kwam ik op het idee om het tekentje van het Meilân logo te gebruiken. Ik heb het op school uitgetekend,” legde ze uit. Juf Therese vulde aan dat Norah op de ochtend van bekendmaking al met spanning zat af te wachten wie er zou winnen. 

De Mascotte Tekenwedstrijd, een initiatief om creativiteit en betrokkenheid bij de school te stimuleren, bood leerlingen de kans om hun talenten te tonen. Directeur van It Haskerfjild, Esther Splinter, prees Norah’s inzet en talent, en benadrukte het belang van dergelijke initiatieven om de creativiteit van de leerlingen te bevorderen. 

Het winnende ontwerp zal nu in productie gaan en voor de zomervakantie kennis komen maken met Norah en alle andere CBO Meilân leerlingen.